Hastighedstest

Det kan være meget forskelligt fra udbyder til udbyder, hvordan hastigheden på nettet vises.
Det kommer også an på hvilken server, der bruges og hvilke ping tider man får på det nøjagtige tidspunkt, hvor man tester.

“Hastighedstesten måler hvor meget af din bredbåndshastighed, der er tilgængelig i testøjeblikket. Du skal være opmærksom på, at andre pc’ere – eller andre programmer på din pc – kan bruge en del af din netforbindelse. Denne del vil ikke blive målt i hastighedstesten. Det er derfor vigtigt, at du slukker for alt andet udstyr og andre programmer, når du skal måle din hastighed.”

Kilde YouSee

Nedenfor har vi linket til nogle hastighedstest sider.

Prøv f.eks:

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse.</br> Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du</br> klikker Accepter her, betragtes dette som din accept - Læs mere information her

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept