Mit VestDjursNet

Med mit VestDjursNet selvbetjening kan du håndtere din profil på VestDjursNet.

F.eks.:

• Tilmelding og afmelding af:
    • Nyhedsbrev (få gange om året – f.eks indkaldelse til generalforsamling, større opgradering og ændringer i nettet mv.)
    • Info omkring driftstatus pr E-mail og/eller SMS.
  • Ændre adgangskode på sin e-mail/webmail konto (hvis man har en @vestdjursnet.dk e-mail konto fra gammel tid).
  • Hvis du ønsker, at udmelde dig.

-> Har du internet hos VestDjursNet (er medlem), men har ikke adgang til support siderne så registrer dig her og du vil få adgang inden for kort tid (inden for 1-2 dage, men typisk i løbet af få timer).

Medlems log ind

Har du glemt din adgangskode? Så klik her